Telefonisch bestellen – Huisartsenpraktijk De Kroonsteen Boven – Malden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Kroonsteen Boven
Schoolstraat 8 6581 BG
Malden

Telefonisch bestellen

U kunt telefonisch uw herhaalrecepten aanvragen via de herhaalreceptenlijn: 024 – 358 17 00, keuze 4.
De receptenlijn is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Indien u de recepten voor 12.00 uur heeft aangevraagd via de herhaalreceptenlijn, dan kunt u de medicijnen de volgende werkdag na 11.00 uur ophalen in de apotheek of laten bezorgen.

Bij het bellen van de herhaalreceptenlijn moet u het volgende duidelijk inspreken:

  1.  Uw naam, adres en geboortedatum;
  2.  Uw huisarts;
  3.  Het geneesmiddel dat u wilt bestellen;
  4.  Waar u het geneesmiddel wilt ophalen, in Apotheek Malden of Apotheek De Vuursteen in Molenhoek, of dat u de geneesmiddelen thuisbezorgd wilt krijgen.

U kunt alleen medicijnen aanvragen waarvan de huisarts weet dat u ze gebruikt, bv tegen hoge bloeddruk of suikerziekte. Het blijft natuurlijk wel belangrijk dat u zich regelmatig bij de huisartsenpraktijk laat controleren voor uw suiker of bloeddruk. Het is verstandig om bij langdurig gebruik van bepaalde medicijnen regelmatig contact te houden met uw huisarts om het gebruik te bespreken. U kunt geen medicijnen aanvragen die u nog niet eerder via de huisarts heeft gehad. Als u medicijnen aanvraagt die u al langere tijd niet heeft gebruikt, of waarvan u de naam niet meer precies weet, kunt u beter met de assistente overleggen via het gewone praktijktelefoonnummer: 024 – 358 17 00.

U kunt u herhaalrecepten ook online bestellen.